Profesionistii pietei auto!
Login
   Anunturi autoTermeni si conditii de utilizare a site-ului


Site-ul www.automercato.ro este proprietatea S.C. Terrasoft S.R.L.

Orice reproducere textuala si/sau vizuala a continutului acestui site fara acordul scris al S.C. Terrasoft S.R.L. reprezinta o incalcare a legilor in vigoare si se pedepseste coform legii.

Acest site este un spatiu virtual de expunere a diverselor anunturi auto-moto si a accesoriilor aferente, pe scurt, un loc de intalnire dintre vanzatori si potentialii cumparatori din domeniul de profil.

Nici unul din bunurile afisate pe site nu apartine companiei S.C. Terrasoft S.R.L., compania oferind doar spatiul publicitar necesar expunerii diverselor oferte. Sub nici o forma nu luati in considerare urmatoarele:
 • mesaje mail sau SMS in care sunteti desemnat ca fiind castigatorul vreunui concurs organizat de noi. Concursurile si promotiile organizate de noi vor fi anuntate prin intermediul site-ului pe parcursul derularii lor iar castigatorii vor aparea pe site
 • cereri de trimitere a datelor personale (copii C.I., copii carti credit/debit, etc.) prin mail sau fax, furnizarea de informatii confidentiale prin intermediul telefonului, atunci cand apelul provine de pe mobil sau cu numar ascuns, primite din partea unor persoane necunoscute. Niciodata o firma nu va va solicita acest lucru, garantat fiind vorba despre o tentativa de fraudare
 • formulari inselatoare prin care noi suntem indicati ca furnizori, intermediari sau garanti ai vreunei oferte expuse pe site. Compania S.C. Terrasoft S.R.L. nu se implica si nu se va implica sub nici o forma in desfasurarea tranzactiilor pe acest site
 • cereri de trimitere de bani in avans pentru aducerea de masini la comanda. Sub nici o forma nu trimiteti bani unor persoane necunoscute doar in urma unei/unor discutii telefonice sau chiar a intalnirii cu acestia, riscul ramanerii fara bani si fara masina fiind foarte ridicat
 • solicitarea de bani pentru postarea de anunturi in numele dumneavoastra. Compania S.C. Terrasoft S.R.L. nu dispune la momentul actual de operatori pe teritoriul Romaniei care sa preia anunturile si sa le posteze pe site in numele dumneavoastra. Daca pe viitor vom oferi aceasta faciliate, vom face cunoscut acest lucru prin intermediul site-ului.

  Inainte de a posta anunturi pe acest site trebuie sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de utilizare ale site-ului prezentate pe aceasta pagina. Daca vi se pare ca una sau mai multe din conditiile de publicare este exagerata sau incalca anumite principii, nu postati anunturi! Raspunderea pentru corectitudinea datelor continute in anunt revine in totalitate celui care posteaza anuntul.

  Pentru a posta anunturi pe www.automercato.ro, trebuie sa va creati un cont utilizator pe site si, dupa caz, sa incheiati un contract de prestare de servicii.

  Pentru a posta un anunt pe site trebuie ca utilizatorul sa detina numarul minim de credite necesare pentru aceasta actiune. Unitatea de tarifare este 1 (un) credit in valoare de 1 Euro, exclusiv TVA. Creditele se pot achizitiona in felul urmator:
 • in sistem pre-platit, prin trimiterea unui SMS la un numar de telefon cu tarif special. Serviciul de microplati SMS utilizat de Automercato.ro este cel oferit de GECAD ePayment International.
 • in baza unui abonament lunar, cu incheierea in prealabil a unui contract intre client si Automercato.ro


 • Plata serviciilor se face direct sau prin intermediul GECAD ePayment in favoarea SC TERRASOFT SRL, cu sediul in Brasov, str. Cocorului 15, CIF RO15795258, reg. com. J08/1942/2003, tel. 0268 313 017.

  Durata de valabilitate a unui anunt este de 30 zile de la data aparitiei initiale pe site.

  Sunt interzise urmatoarele:
 • postarea de anunturi cu date evident false (preturi ridicol de mici, poze necorespunzatoare cu textul anuntului, etc.). Aceste anunturi nu vor fi validate de catre operatorii nostri, iar trimiterea repetata de astfel de anunturi va fi sanctionata cu blocarea contului.
 • postarea de anunturi care nu au ca obiect ceva concret si real, gen anunturi generice de tipul "vand/cumpar masini", "aduc masini la comanda", etc. Aceste anunturi nu vor fi validate de catre operatorii nostri, iar trimiterea repetata de astfel de anunturi va fi sanctionata cu blocarea contului.
 • mentionarea de date de contact (numere de telefon, adrese de e-mail, nume de persoane sau denumiri de societati comerciale, adrese web) in textul anuntului. Aceste informatii vor aparea automat la rubrica «Detalii vanzator», accesibila din pagina de vizualizare a anunturilor.

  Procedurile pentru adaugarea, modificarea sau stergerea unui anunt sunt descrise in pagina de ajutor.

  Ne rezervam dreptul de a refuza de la publicare anunturi fara a fi necesara o detaliere a motivelor.

 • Auto - Masini