Profesionistii pietei auto!
Login
    home > OfertaAnunturi autoAchizitionare Credite cu plata prin SMS


Automercato.ro va ofera posibilitatea de a achizitiona un numar de 1, 3, 5, respectiv 10 credite cu plata prin SMS. Pentru a putea achizitiona credite trebuie sa fiti utilizator inregistrat.

Valoarea unui credit este de 1 € (un euro) si nu include TVA.

Costurile publicarii de anunturi pe Automercato.ro sunt urmatoarele:

Tip Anunt Valabilitate Cost
Simplu 30 de zile 1 credit (1.19 € inclusiv TVA)
Special 30 de zile 2 credite (2.38 € inclusiv TVA)


Contravaloarea creditelor achizitionate va fi taxata de furnizorul de servicii de telefonie de la care efectuati apelul si va fi adaugata pe factura lunara.

Procesul de plata prin SMS presupune parcurgerea a doua etape. In imaginile de mai jos puteti previzualiza cele doua etape necesare platii.
Etapa 1

In partea de sus a ecranului veti vedea numarul de credite comandate si suma de plata.
In centrul ecranului va trebui sa completati un scurt formular cu:
 • Numele dumneavoastra complet
 • Nr. de telefon de pe care veti efectua plata
 • Adresa dvs. de mail


 • ATENTIE:
  SMS-ul trebuie trimis in mod obligatoriu de la telefonul cu numarul introdus in acest formular. In caz contrar operatorul de microplati nu va confirma plata.

  Etapa 2

  In partea de sus a ecranului veti vedea numarul de credite comandate si suma de plata.
  In centrul ecranului veti observa numarul de telefon si mesajul pe care trebuie sa il trimiteti pentru a efectua plata
  Mesajul care trebuie trimis este de forma: EPAY S1234567

  ATENTIE:
  Verificati corectitudinea mesajului inainte de a-l trimite. In caz contrar operatorul de microplati nu va confirma plata.

  ePayment - Termeni si conditii microplati


  Cum trimit un sms
  Daca folositi un telefon mobil aflat in retelele Connex, Orange sau Zapp, trimiteti sms-ul in formatul `EPAY S1234567` unde `S1234567` reprezinta numarul de referinta al comenzii in sistemul ePayment la numarul de telefon afisat dupa completarea formularului.

  Nu trimiteti mesajul de mai multe ori! Veti fi taxat pentru fiecare mesaj aditional, chiar daca nu ati scris mesajul corect.


  Unde si cum primesc confirmarea de plata?
  Dupa confirmarea platii veti primi un email la adresa de email introdusa in formular. NU veti primi raspunsul la telefon sau prin SMS, dupa efectuarea apelului!. Responsabilitatea in ce priveste accesul la produsul sau serviciul comandat revine in totalitate comerciantului. ePayment nu are nici o responsabilitate in ce priveste livrarea acestor produse sau servicii, fiind responsabil doar de procesarea apelului.


  Alte detalii importante
  Acesta NU este un serviciu gratuit! Contravaloarea serviciului reiese din tariful apelului/SMS-ului, valoare ce va fi calculata in factura platita la reteaua de telefonie folosita sau va fi scazuta automat din valoarea creditului pe care il aveti la dispozitie (in abonament sau pe cartela).

  Atentie, sunati numai de la telefonul propriu! Acest serviciu va aparea pe factura ca fiind apel la un serviciu cu valoare adaugata. Pentru a nu avea probleme cu sefii, sunati numai de la telefonul propriu!

  Acest serviciu NU este disponibil celor din afara Romaniei. Daca doriti sa beneficiati de acest serviciu, puteti apela la prietenii din tara, care sa intermedieze acest serviciu in numele dv. de la telefoanele lor.

  Plata serviciilor se face prin intermediul GECAD ePayment in favoarea SC TERRASOFT SRL, cu sediul in Brasov, str. Cocorului 15, CIF RO15795258, reg. com. J08/1942/2003, tel. 0268 313 017.

  Auto - Masini